College

Business development workshops

Ben je op zoek naar een workshop, opleiding of lezing rond strategische innovatie, business model design, sales optimalisatie, communicatie of organisatie? Wij zetten je graag op weg! 

WODAN & Co combineert jarenlange praktijkervaring met een overtuigende expertise in new business development. Als navigator voor ambitieuze start-ups, scale-ups en snelgroeiende bedrijven ontwikkelden we het ‘Convincing Company Compass’, een routeplanner om je business uit te bouwen tot een overtuigend bedrijf. Wat zijn de ingrediënten? Een flinke dosis passie, uren research, interessante praktijkcases, hands-on tips en tools om zelf aan de slag te gaan!

Het Convincing Company Compass is gebaseerd op 4 richtingen: Aspirations, Approach, Arguments & Attitude. Benieuwd? Klik hier voor meer details of contacteer ons voor een samenwerking.

How can we WODAN you?

INSPIRATION | FOCUS ON NEW IDEAS

INHOUSE WORKSHOPS

Via een inspirerende lezing of interactieve training over het Convincing Company Compass gaan we aan de slag met je leidinggevenden of met je team. In een sessie van een halve of hele dag stippelen we de juiste koers uit met veel energie, inzichten en vaardigheden.

KEYNOTES & EVENTS

Een goede keynote speaker gezocht voor ondernemers, managers of business events? WODAN & Co stelt het Convincing Company Compass voor in een kort of langer format, onderbouwd met voorbeelden uit de praktijk en leuke anekdotes. 


TRAINING | FOCUS ON LIFE LONG LEARNING

CONVINCING FROM THE START

Een nieuwe zaak starten, een innovatief idee pitchen of je start-up op de rails zetten? WODAN & Co geeft je een duwtje in de rug met een intensief programma van 8 weken (4 workshops & 4 individuele coachings). Wij zetten je sterker in de markt.


CONVINCING BUSINESS GROWTH         

Ben je klaar om je onderneming naar het volgende niveau te tillen? Wil je inzoomen op je business model, strategie, communicatie en organisatie? Schrijf je in voor deze 8-delige opleiding (4 workshops & 4 individuele coachings). We leren samen en we leren van elkaar.  


COACHING | FOCUS ON PERSONAL GROWTH

INDIVIDUAL COACHING

Zoek je een compagnon de route om het Convincing Company Compass uit te rollen op maat van jouw bedrijf? Afhankelijk van je timing en doelstellingen werken we een individueel coachingtraject uit voor de kapitein van het schip. All aboard!


TEAM COACHING

Zijn er aangekondigde of onaangekondigde koerswijzigingen in je organisatie die impact hebben op je team? Het Convincing Company Compass zet je team snel op weg naar een future proof bedrijf via hands-on workshops en trainingen. 


WODAN & Co heeft meer dan 100 organisaties succesvol begeleid en meer dan 1000 managers geïnspireerd. Kmo, multinational of non-profitorganisatie? Wij werken een gepaste formule uit op maat van jouw vraag.

What’s your focus?

Kmo-portefeuille

WODAN & Co (HAMP bvba) is erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille voor de pijlers “Advies” en “Opleiding”. De kmo-portefeuille is een subsidie toegekend door de Vlaamse overheid voor kmo’s die in Vlaanderen zijn gevestigd. Voor meer informatie over deze subsidie verwijzen we u graag naar de website.

Registratienummer “Advies”: DV.A225599
Registratienummer “Opleiding”: DV.O225600

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x