Consultancy

Business development strategie  

Nieuwe markten exploreren, je huidige businesslijnen optimaliseren en meer winst realiseren. Met deze vraagstukken kampt elke ondernemer, maar wat is jouw business strategie om ermee om te gaan? 

In deze snel veranderende wereld moet elke succesvolle onderneming – van kmo tot multinational – snel denken, alert handelen en gericht handelen. Vandaag ben je een sterke speler in de markt, morgen word je voorbij gefietst door een disrupter die jouw business onderuit haalt. In een hightech B2B-omgeving is de druk nog groter omdat de markt razendsnel evolueert, de concurrentie wakker is en de focus ligt op ‘more value for money’.

WODAN & Co begeleidt bedrijven om hun volle potentieel te benutten en nieuwe opportuniteiten te scannen. We helpen je business development strategie om te zetten in overtuigende resultaten!

How can we WODAN you? 

EXPLORE | DISCOVER THE POTENTIAL OF YOUR COMPANY

Durven innoveren is eerst denken en dan doen. Stapsgewijs gaan we via een Growth Pact naar een Profit Making Machine. Dit werken we samen uit tot een Hit Script met een scherpe Funnel Focus. Verwacht je niet aan louter academische modellen, wel aan een hands-on traject met strategische workshops die de focus leggen op jouw positionering vandaag en je businessopportuniteiten van morgen. 


DESIGN | DEVELOP THE POTENTIAL OF YOUR COMPANY

Managen op gevoel en intuïtie is waardevol, maar niet voldoende om tot een duurzame strategische visie te komen. WODAN & Co heeft de expertise om de ideeën en beslissingen uit de ‘explore’ fase in een logisch kader te plaatsen. Het business development plan wordt op basis van analyse en data gestructureerd én gevalideerd. Dit leidt tot betere inzichten en betere resultaten.


ROLL-OUT | REALISE THE POTENTIAL OF YOUR COMPANY

Meer impact genereren in de markt? Start hier! Gewapend met een business development plan en een onderbouwde strategie rollen we de mouwen op om over te gaan tot actie. Geen tabula-rasa-aanpak, wel een haalbaar stappenplan waarbij alle stakeholders betrokken zijn. We communiceren, motiveren, evalueren en zetten alle neuzen richting einddoel

WODAN & Co heeft meer dan 100 organisaties succesvol begeleid en meer dan 1000 managers geïnspireerd. Kmo of multinational, wij werken een consultancy formule uit op maat van jouw bedrijf met workshops en individuele begeleiding. 

What’s your challenge?


Kmo-portefeuille

WODAN & Co (HAMP bvba) is erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille voor de pijlers “Advies” en “Opleiding”. De kmo-portefeuille is een subsidie toegekend door de Vlaamse overheid voor kmo’s die in Vlaanderen zijn gevestigd. Voor meer informatie over deze subsidie verwijzen we u graag naar de website.

Registratienummer “Advies”: DV.A225599
Registratienummer “Opleiding”: DV.O225600
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x