Ons team
Wouter Danckaert

Senior Business Development Consultant

De bezieler van Wodan & Co, the big man, de baas. Wouter is een man van vele facetten. Hij is een onderzoeker en docent (KdG), maar evenzeer een hands-on consultant en coach voor ondernemers op zoek naar een sparringpartner. Bovenal is Wouter echter een gepassioneerd entrepreneur en business developer, steeds de markt afschuimend om met creatieve oplossingen op de proppen te komen die elk bedrijf overtuigend in de markt kunnen zetten. Daarnaast is Wouter een familiemens, die u in de weekends en na de werkuren vooral met zijn vrouw en twee jonge dochtertjes zult zien.


Wouter Danckaerts traject als ondernemer

Hoewel hij niet bepaald uit een ondernemersnest komt, is Wouter steeds ondernemend ingesteld geweest. In de humaniora was hij betrokken bij talloze (vaak vrijwillige) initiatieven, en kreeg hij een eerste ervaring met het opzetten en realiseren van projecten. Toen al had hij slechts één doel voor ogen: positieve verandering in de wereld teweegbrengen

Dat kon enkel als politicus, dacht Wouter, en dus begon hij aan zijn studies in de opleiding Rechten. Hij was actief bij verscheidene jeugdhuizen, -raden en -verenigingen, en ontdekte gaandeweg dat niet alleen politici maar ook ondernemers de wereld konden veranderen. Na een master in de rechten te behalen vond Wouter zijn weg naar de Vlerick Business School, waar hij zijn eindwerk schreef rond het stimuleren van ondernemerschap in het onderwijs. 

Ondernemerschap begon langzamerhand een rode draad te worden in het leven van Wouter. Hij zette zich onder andere in als tax consultant bij PricewaterhouseCoopers, regiocoördinator bij Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen en als docent ondernemerschap aan Hogeschool Gent. Toch zette hij pas in 2012 zijn eerste stappen als ondernemer bij Inside Matters, een technologische spin-off van UGent. Zijn ervaring leerde hem dat bedrijfsleiders er vaak alleen voor staan in de zoekende fase van hun bedrijf. Hij richtte Wodan & Co op om ondernemers te adviseren, maar ook om hen te begeleiden bij de uitvoering. Botten in de modder, met als ultieme doel het stimuleren van overtuigende bedrijven in België. 


Shana Egaña Viteri

Business Development Consultant 


Shana startte in 2014 bij een Franse start-up en coachte doorheen de jaren talloze andere start-ups, kmo’s en vzw’s bij alle facetten van hun verhaal. Een luisterend oor met oog voor detail en een neus voor sales en business modeling (een ware zintuiglijke ervaring!) maken van Shana een gedreven business developer en een geboren coach. In haar vrije tijd traint ze haar brein met stevige boeken, board games en geregeld een quiz.Lotte Vanmaele

Business Development Support

Lotte studeerde pas af als master in de Bedrijfscommunicatie en is helemaal klaar om de bedrijfswereld in te vliegen. Haar ervaring als onder andere vice-kringcoördinator financiën bij de Leuvense studentenvereniging Politika komt daarbij ongetwijfeld goed van pas. Na de werkuren kan Lotte ontspannen bij een goede film (ze heeft nog heel wat klassiekers op het lijstje staan) of laat ze haar mysterieknobbel aan het werk in een escape room.Arno Vermeulen

Content Writer


Arno rondde zijn studies af als journalist en vond al snel zijn passie voor schrijven toen hij de kans kreeg om voor Wouter The Convincing Company Compass te schrijven. Deze jonge schrijver gaat steeds op zoek naar een interessante insteek om van elk businessverhaal een persoonlijke leeservaring te maken. U vindt hem meestal terug achter de schermen of met een goed boek, steeds met een streepje muziek op de achtergrond.

Naast het vaste team maakt Wodan & Co ook gebruik van een vertrouwd netwerk van senior partners en consultants om u zo professioneel mogelijk verder te kunnen helpen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x