Onze aanpak


Een begeleidingstraject bij Wodan & Co bestaat uit drie luiken: 'Explore', 'Plan' en 'Build'. Doorheen dit traject willen we een commerciële strategie opbouwen, met als streefdoel steeds een duurzame, marktgerichte bedrijfsontwikkeling. Hierbij blijven we niet te lang in het theoretische hangen; we zorgen voor een sterke basis en trekken het veld in om bij te sturen en scherp te stellen.

Explore

In een persoonlijk gesprek verkennen we uw situatie en geven we advies en enkele inzichten mee. We gaan samen met u op zoek naar de mogelijkheden van onze samenwerking.


Plan & Build

We stellen samen met u een stevig businessplan op om vervolgens een business development plan uit te rollen en uw bedrijfsontwikkeling te concretiseren. Dat kan in één van de vier onderstaande trajecten. Deze trajecten kunnen ook tegelijkertijd opgezet worden.

1) Advisory: In de eerste weken van dit traject stellen we een duurzaam businessplan met u op. We sturen bij waar nodig en begeleiden doelgericht.

2) Validation: We werken samen met u een nieuw businessmodel uit of herijken en proefdraaien een bestaand model aan de hand van diepgaande marktvalidaties.

3) Activation: We gaan aan de slag met uw commercieel team om hen in staat te stellen uw doelstellingen te realiseren. 

4) Realisation: We werken mee aan de realisatie van uw businessmodel en helpen bij de uitwerking van een commerciële aanpak.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x