Wat we doen

Als kleinschalig consultancy bedrijf hecht Wodan & CO veel belang aan een efficiënte, maar ook eerlijke aanpak. U naar de mond praten is niet onze stijl. Het is ons doel om de werking van uw bedrijf te helpen optimaliseren, en daarvoor moet de vinger al eens op de wonde gelegd worden.

Wij zijn er echter niet alleen om te diagnosticeren, maar ook om het probleem op te lossen. Dat doen we met een persoonsgerichte begeleiding, nauwkeurig afgesteld op de noden van u en uw bedrijf. Continue samenwerking met onze klanten en bereidwilligheid om op eender welk moment bij te sturen waar nodig behoren tot de absolute basis van onze werkwijze. Verwacht geen commerciële poespas, maar een duidelijke formule.

Coaching

Wij kunnen voor u een businessplan opstellen en op zoek gaan naar de meest beloftevolle innovaties, maar voor sommige ondernemers kan het interessant zijn om voor ons coaching-traject te kiezen. In dat geval betaalt u minder, maar doet u zelf meer. Wodan & Co inhuren als coach is als een sherpa meenemen op uw bergbeklimming: wij helpen u om het gewicht te dragen en voorzien u van overlevingsadvies, maar het klimmen doet u zelf.

In het geval van business development kan u zich bij het coaching-traject verwachten aan een ononderbroken opvolging van uw ontwikkeling, met wekelijkse calls en een 24/7 bereikbare hotline in geval van nood. Naast coaching op bedrijfsniveau is ook individuele coaching mogelijk; Wodan & Co begeleidt u in eender welke hoedanigheid.


Kmo-portefeuille

Kmo’s die in Vlaanderen zijn gevestigd kunnen op Wodan & Co beroep doen voor de kmo-portefeuille voor de pijlers “Advies” en “Opleiding”. Als erkend dienstverlener helpen we u graag om de subsidie bij de Vlaamse overheid aan te vragen, zodat uw traject bij Wodan & Co deels terugbetaald kan worden. Voor meer informatie over de subsidie verwijzen we u graag door naar de website.

Registratienummer “Advies”: DV.A240725

Registratienummer “Opleiding”: DV.O240724


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x